Läksiäiskortit

Pitkäaikaisena haaveenani on ollut tehdä sarjakuvaa lääkärin työstä, mutta ikuisuusongelmana siihen liitttyy etäännyttämisen hankaluus – on vaikea tehdä sellaista kuvaa, joka olisi todenmukainen, muttei loukkaisi esim. potilaita. Toissapäivänä kävi kuitenkin niin, että kollega laittoi taas sähköpostia, sillä kuulemma kesä on ohi ja “kaikki” lähtevät klinikasta pois. Tajusin tehneeni jo vuosien ajan läksiäiskortteja klinikan vieraileville tähdille, kuten sairaalalääkäreille, muun alan erikoistuville tai muuten vaan keikkatyötä siellä tekeville. Viime aikoina korteissa on alkanut esiintyä kaksi hahmoa lääkärintakki päällä, jotka puhuvat niitä näitä ja ehkä vähän juoruilevatkin sairaalan käytävillä. Kun kerran aivan kaikki olivat lähdössä tein eilen aamulla bussissa kolme korttia, ja kuvasin ne Laakson maneesin portailla kännykkäkameralla. Toivottavasti tästä syntyy isompi sarja, joka pitää sisällään muutakin kun haikeita lähdön tunnelmia, ja mikäli teillä lukijoilla on tallella jotain tekemiäni kortteja, lähetelkääpä niitä tänne päin. Minä kun olen aina ollut vähän huono arkistoimaan.

2 Responses to “Läksiäiskortit”

  1. Tursas says:

    Hei!

    Voisitko laittaa blogisi Blogilistaan (http://www.blogilista.fi), niin sitä olisi helppo seurata?

    Luin tästä blogista ja Sinusta Vihreän Langan henkilökuva-artikkelista. Mielenkiintoista!

  2. Marjukka says:

    Kiitos vinkistä, lisäsin osoitteen blogilistalle, toivottavasti löytyy sieltä!

Leave a Reply